Πειραιάς, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη - Κεντρικό οικόπεδο, προς πώληση Featured

 
Πειραιάς, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη  - Κεντρικό οικόπεδο, προς πώληση
Πειραιάς, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη  - Κεντρικό οικόπεδο, προς πώληση
Πειραιάς, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη  - Κεντρικό οικόπεδο, προς πώληση
Τοποθεσία

Η τοποθεσία του ακινήτου παρέχει πολύ εύκολη πρόσβαση στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και μέσω αυτής στην Λεωφ. Κηφισού και την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας καθώς το ακίνητο απέχει μόλις 250 μ. από την οδό Μικράς Ασίας (Ομήρου Σκυλίτση) . Η τελευταία ενώνει το λιμάνι του Πειραιά με το Φάληρο. Η εγγύτητα του ακινήτου στην περιοχή του Φαλήρου (απόσταση από σταθμό ΗΣΑΠ Φάληρο 1,2 χλμ) αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα δεδομένης και της ανάπλασης που λαμβάνει χώρα στον Φαληρικό όρμο καθώς το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία παραθαλάσσιου οικολογικού πάρκου 220 στρεμμάτων. Η θέση του ακινήτου επί του οδικού άξονα Γρ. Λαμπράκη – Μικράς Ασίας – Λεωφ. Ποσειδώνος αποτελεί κύριο πλεονέκτημα του ακινήτου καθώς ο άξονας αυτός ενώνει τον λιμένα Ζέας (Πασαλιμάνι) και το κέντρο του Πειραιά με το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και τα νότια προάστια.

Περιγραφή

Το οικόπεδο έχει εμβαδό 1.163 μ², είναι ορθογώνιου σχήματος με πρόσωπο σε τρεις οδούς και βρίσκεται σε έδαφος με κλίση. Διαθέτει πρόσωπο μήκους 37 μέτρων περίπου επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, πρόσωπο μήκους 30 μέτρων περίπου επί της οδού Διστόμου, και πρόσωπο μήκους 41 μέτρων επί της οδού Οδ. Ανδρούτσου.

Πολεοδομικό Καθεστώς και φάκελος οικοδομικής άδειας

Το ακίνητο εμπίπτει σε περιοχή Γενικής Κατοικίας όπου στις επιτρεπόμενες χρήσεις περιλαμβάνονται εκτός από κατοικίες τα εμπορικά καταστήματα, οι υπεραγορές τροφίμων οι οποίες πρέπει να έχουν μέγιστη επιφάνεια δόμησης 1.500 τμ, τουριστικά καταλύματα δυναμικότητας έως 150 κλίνες και χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης. (ΠΔ αρ.59 Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης - ΦΕΚ 114Α-28/6/2018). Για την περιοχή ισχύει Συντελεστής Δόμησης 3,6 και μέγιστο ποσοστό κάλυψης του οικοπέδου 60%.

Για το ακίνητο είχε εκδοθεί η υπ’ αρ. 267/2006 άδεια οικοδομής οι οποία προέβλεπε την ανέγερση επταώροφου κτιρίου καταστημάτων και κατοικιών με ιδιωτικό σταθμό αυτοκινήτων συνολικής επιφάνειας δόμησης 4.124 τμ. Η άδεια δεν είναι σε ισχύ ωστόσο υπάρχει διαθέσιμος ο σχετικός φάκελος που περιλαμβάνει και άδεια ανέγερσης από τη διεύθυνση αρχαιοτήτων του υπουργείου πολιτισμού καθώς έχει ολοκληρωθεί ο αρχαιολογικός έλεγχος εκσκαφών. Το τελευταίο στοιχείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η περιοχή του κέντρου του Πειραιά ελέγχεται για την ύπαρξη αρχαιοτήτων.

Η ζητούμενη τιμή πώλησης ανέρχεται σε €1.900.000. Το ακίνητο προωθείται κατ’ αποκλειστικότητα από την Atria Property Services μέλος του δικτύου της CBRE.Υπεύθυνος Συνεργάτης

Κώστας Πλέσσιας

+30 2130169516

+30 6974025061

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Δήλωση Περιορισμένης Ευθύνης 2018 – 'Ατρια Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ.

Η Άτρια Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ (εφεξής «Εταιρεία») δηλώνει ότι τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο παρόν αποτελούν συνοπτική παρουσίαση του ακινήτου με σκοπό την πληροφόρηση μελλοντικών πιθανών αγοραστών ή μισθωτών και δεν αποτελούν σύνολο ή μέρος προσφοράς ή συμβάσεως. Η Εταιρεία δεν εγγυάται για την ακρίβεια των στοιχείων του παρόντος και κάθε μελλοντικός αγοραστής ή μισθωτής θα πρέπει να ελέγχει την ακρίβεια αυτών. Η Εταιρεία και οι προστιθέμενοί της δεν νομιμοποιούνται να παρέχουν υποσχετικές δηλώσεις ή εγγυήσεις σχετικά με το ακίνητο. Η Εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες από τη χρήση των παραπάνω στοιχείων.

Πληροφορίες Ακινήτου

Headline 1,163 m² land plot suitable for retail and residential development
Τύπος Ακινήτου Οικόπεδο
Τομέας Ακινήτου Λιανική
Τύπος αγγελίας Πώληση
Εμβαδόν 1,163
Διεύθυνση Γρηγορίου Λαμπράκη 24-26, Διστόμου και Οδυσσέα Ανδρούτου
Structured Disposal Όχι
Τιμή/Ενοικίαση €1,900,000

Τοποθεσία

Νομός ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Γειτονιά Centre, Evaggelistria

Map