Επενδυτικό ακίνητο - Ρόδος

 
Επενδυτικό ακίνητο - Ρόδος
Επενδυτικό ακίνητο - Ρόδος
Επενδυτικό ακίνητο - Ρόδος
Επενδυτικό ακίνητο - Ρόδος
Επαγγελματικό κτήριο συνολικής επιφάνειας 3.264 μ² σε έκταση 4.000 μ², που βρίσκεται στην εμπορική περιοχή «Σγουρού», σε απόσταση 5 χλμ. από το κέντρο της Ρόδου. Η οικοδομική άδεια του κτηρίου έχει εκδοθεί για βιοτεχνική χρήση, ωστόσο το ακίνητο σήμερα περιλαμβάνει ισόγειo χώρο έκθεσης και αποθήκευσης, ορόφους γραφείων και υπόγειες αποθήκες.

Ο ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου, επιφάνειας 2.700 μ² περίπου, προσφέρει περιμετρικά πρόσβαση στο κτήριο, διευκολύνει τη διακίνηση μεγάλων οχημάτων και εξυπηρετεί τις ανάγκες στάθμευσης των χρηστών του ακινήτου.

Στο ακίνητο δεν έχει εξαντληθεί η επιτρεπόμενη δόμηση και υπάρχει δυνατότητα προσθήκης 1.300 μ² καθ’ ύψος.

Σήμερα, το ακίνητο είναι μισθωμένο σε δύο χρήστες, οι οποίοι καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο τμήμα του κτηρίου, πλην ενός τμήματος στο ισόγειο επιφάνειας 314 μ², το οποίο είναι κενό και διατίθεται προς μίσθωση.

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Σγουρού, 5 χλμ. (10’) από τo κέντρο της πόλης και το λιμάνι της Ρόδου. Η Σγουρού είναι η κύρια εμπορική περιοχή του νησιού και εξυπηρετεί τόσο την πόλη όσο και τις τουριστικές περιοχές στο νότο της Ρόδου. Το ακίνητο είναι άμεσα προσβάσιμο από τη Λεωφ. Ρόδου – Λίνδου, την κύρια οδική αρτηρία που συνδέει το νότιο τμήμα με την πόλη της Ρόδου.

Η Άτρια Υπηρεσίες Ακινήτων AE προωθεί το ακίνητο αποκλειστικά στην αγορά.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Υπεύθυνος Συνεργάτης

Ίρις Κουφουδάκη

+30 2130169517

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πληροφορίες Ακινήτου

Headline Investment opportunity
Τύπος Ακινήτου Κτίριο Γραφείων
Τομέας Ακινήτου Γραφείο
Τύπος αγγελίας Πώληση
Εμβαδόν 3,264
Όροφοι 4
Διεύθυνση 5ο χλμ. Λεωφ. Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος
Structured Disposal Όχι
Τιμή/Ενοικίαση 2,500,000

Τοποθεσία

Νομός ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Γειτονιά Sgourou

Map